За нас

Нитрил България е фирма, основана през 2016 година, специализирана в търговията с работно облекло и лични предпазни средства. Нашата компания се намира в България и се гордее с богат опит и експертиза в областта на работното облекло.

Високото качество на нашите продукти е от решаващо значение за нас, затова се стремим да предлагаме само най-добрите и надеждни решения на пазара. Нашата гама от работно облекло включва разнообразни продукти, проектирани да отговарят на нуждите на различни отрасли и професии.

Всички наши продукти са изработени от висококачествени материали, които осигуряват комфорт, защита и издръжливост на работещите в тежки условия. Нашите комплекти, панталони, якета, обувки,ръкавици и други са проектирани с оглед на сигурността и функционалността на работното място.

Нашата фирма се грижи не само за качеството на продуктите, но и за задоволяване на индивидуалните нужди на клиентите. Нашите експерти са на разположение, за да помогнат в избора на правилното работно облекло, което отговаря на специфичните изисквания и стандарти на всяка отрасъл или дейност.

Нашата мисия е да предоставим на клиентите надеждни, комфортни и безопасни решения за работно облекло,обувки и лични предпазни средства. Със силно ангажиране към качеството и отлично обслужване, Нитрил България се стреми да бъде водеща фирма в търговията с работно облекло в България и да се утвърди като надежден партньор за своите клиенти.

Благодарение на нашите професионални познания и силна мрежа от доставчици, Нитрил България може да отговори на всякакви нужди и изисквания на клиентите. С гъвкави услуги за персонализация и конкурентни цени, ние стремим се да предоставим най-доброто обслужвaне

Основният ни офис и складова база се намират в Стара Загора, но основно работим чрез дистрибуция, магазини и складове в София, Варна,Бургас,Ямбол,Сливен,гр.Елхово,Нова Загора,Пловдив,Асеновград,Карлово,Калофер,Kaзанлък,Димитровград,Хасково,Харманли и други.